Μεταλλικά Πατάρια

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό με κύριο τομέα δραστηριότητας τις μεταλλικές κατασκευές. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε μεταλλικά πατάρια υψηλής ποιότητας και αντοχής για κατοικίες ή επιχειρήσεις, στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς.

Με συνέπεια, ολοκληρωμένη μελέτη και ανάλυση του χώρου, γρήγορη παράδοση του έργου και χαμηλό για εσάς κόστος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Η κατασκευή μεταλλικού παταριού αποτελεί την ιδανικότερη λύση για χώρους που αντιμετωπίζουν προβλήματα έλλειψης χώρου.

Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη που αποκομίζει κανείς επιλέγοντας ένα μεταλλικό πατάρι είναι αρκετά. Αρχικά, τα μεταλλικά πατάρια αποτελούν την οικονομικότερη και γρηγορότερη μέθοδο κατασκευής.

Το κόστος δηλαδή για την κατασκευή ενός παταριού καθώς και ο συνολικός χρόνος παράδοσης του έργου είναι πολύ μικρότερα συγκριτικά με τις εναλλακτικές μεθόδους κατασκευής.

Επιπρόσθετα, ένεκα της χρήσης του ανοξείδωτου χάλυβα ως κύριο δομικό υλικό, το αποτέλεσμα είναι μια αισθητικά όμορφη κατασκευή με τεράστιες αντοχές τόσο στην καθημερινή χρήση όσο και στις έντονες περιβαλλοντικές συνθήκες (σεισμοί, κατακλυσμοί κλπ).

Τα μεταλλικά πατάρια, μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και όχι απαραίτητα στο στάδιο της ανοικοδόμησης. Αποτέλεσμα αυτού, να αντιμετωπίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρόβλημα έλλειψης χώρου τόσο κατοικιών όσο και επαγγελματικών χώρων.
Η προσθήκη ενός μεταλλικού παταριού στον υφιστάμενο χώρο σας θα σας εξοικονομήσει αρκετό χώρο προσφέροντας ταυτόχρονα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Τέλος, ο συγκεκριμένος τρόπος κατασκευής μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε πολύ μεγάλα ανοίγματα χωρίς να απαιτείται προσθήκη ενδιάμεσων υποστυλωμάτων, κάτι που κατατάσσει την κατασκευή μεταλλικών παταριών ως την ιδανικότερη λύση.

Από εκεί και πέρα, το δάπεδο μπορεί να καλυφθεί με ξύλο ή πλακάκι ενώ το κάτω μέρος του παταριού, εάν δεν θέλετε να είναι εμφανές, μπορεί να καλυφθεί με την τοποθέτηση γυψοσανίδας.

Μια σημαντική πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα μεταλλικά πατάρια, είναι ότι επειδή αποτελούν μέρος της δομής του υφιστάμενου κτιρίου πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις και να τηρεί τους κανόνες δόμησης.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ειδική στατιστική μελέτη αποτελεί ένα από τα βασικότερα στάδια της κατασκευής.

Εφαρμογές Μεταλλικών Παταριών

Εφαρμογές σε καταστήματα ή σε βιομηχανικούς χώρους καθιστά δυνατή την βελτιστοποίηση του χώρου προσθέτοντας έναν ή περισσότερους ορόφους εργασίας ή μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης αγαθών.

Εφαρμογές στο εσωτερικό ενός σπιτιού υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι έχετε ένα δωμάτιο με υψηλό ταβάνι για μια τέτοια κατασκευή και με την χρήση εσωτερικής σκάλας σας επιτρέπει να απολαύσετε επιπλέον χώρο προσθέτοντας δωμάτια και αποθηκευτικούς  χώρους  χωρίς να επιβαρύνει την αρχιτεκτονική του.