Η Ideal Aloumin δραστηριοποιείται με συνέπεια στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και των συνθετικών κουφωμάτων τα τελευταία 17 συναπτά έτη. Σκοπός μας η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων αλουμινίου και PVC καθώς και η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας πριν και μετά την πώληση.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι μακροχρόνιες συνεργασίες εμπιστοσύνης (εξουσιοδοτημένος και επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών Exalco, Alumil & Aluplast) σε συνδυασμό με την πολύχρονη καταξίωση μας στον επαγγελματικό στίβο, σας εγγυώνται άριστα αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις υψηλής ποιότητας.

Η πλούσια γκάμα προϊόντων αλουμινίου καθώς και συνθετικών κουφωμάτων είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να αναβαθμίσει το χώρο σας σ’ ένα νέο πλαίσιο αισθητικής, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας.

Η σχεδιαστική αρτιότητα, το άψογο φινίρισμα και η απολυτή λειτουργικότητα των προϊόντων μας αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την καταξίωση μας και μας βοήθησαν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τόσο των επαγγελματιών του κλάδου (αρχιτεκτονική χρήση) όσο και των ιδιωτών καταναλωτών. Ελπίζουμε σύντομα και τη δική σας!

Για οποιαδήποτε απορία σας ή περαιτέρω διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στην πλούσια έκθεση μας και να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας.

idealaloumin_building2

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ