Μεταλλικά Προκατασκευασμένα Κτίρια

Η εταιρεία ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με ισχυρή παρουσία στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, εξειδικεύεται στην κατασκευή παντός τύπου μεταλλικών κτιρίων.

Τα μεταλλικά κτίρια διαθέτουν ως κύριο δομικό υλικό τον χάλυβα και η εφαρμογής τους πραγματοποιείται κυρίως στην κατασκευή βιομηχανικών και βιοτεχνικών χώρων που απαιτούν υψηλή αντοχή, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα.

Σε μια μεταλλική κατασκευή κτιρίου, όλα τα επιμέρους δομικά στοιχεία (λάμες, δοκοί, δικτυώματα κλπ.) κατασκευάζονται από χάλυβα υψηλής ποιότητας με τον οποίο εξασφαλίζουμε την σταθερότητα και την αντοχή τους ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Λόγο  της τεράστιας αντοχής και αντισεισμικής ικανότητας που διαθέτουν, τα μεταλλικά κτίρια αποτελούν την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο κατασκευής κτιρίων για βιομηχανική ή βιοτεχνική χρήση.

Επιπρόσθετα, όλα τα επιμέρους μεταλλικά στοιχεία υπόκεινται σε χημική επεξεργασία και βάψιμο προκειμένου να αυξηθεί η ανθεκτικότητά τους στο μέγιστο.

Μεταλλικά Κτίρια

Η ολοκληρωμένη λύση στην κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων.

Προσφέρουν μεγάλη ηχομόνωση τόσο για τον περιορισμό τον ανεπιθύμητων εξωτερικών ήχων όσο και να μπορείτε να πραγματοποιείται εργασίες εντός του χώρου σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως ενοχλήσετε τους περίοικους.

Τα μεταλλικά κτίρια αποτελούν κατασκευές υψηλής ενεργειακής απόδοσης λόγο του υψηλού δείκτη θερμομόνωσης που διαθέτουν. Η ποιότητα της κατασκευής τους είναι ανώτερη συγκριτικά με μια συμβατική κατασκευή από τσιμέντο.

Προσφέρουν ηλιακή προστασία και αντοχή σε περιπτώσεις φωτιάς. Η πληθώρα σε σχέδια και χρωματισμούς βοηθούν σε ένα όμορφο αισθητικά περιβάλλον εργασίας ή διαμονής. Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της κατασκευής είναι αρκετά μικρός.

Η εταιρεία ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, με ισχυρή παρουσία στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, εξειδικεύεται στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων.

Τα μεταλλικά κτίρια αποτελούν μια οικονομική και ταχύτατη λύση κατασκευής, λόγο του βιομηχανοποιημένου τρόπου παραγωγής τους.

  • Αποθηκευτικούς χώρους.
  • Στέγαστρα.
  • Διάφορες βιοτεχνίες και βιομηχανίες.
  • Πολυκαταστήματα.
  • Θερμοκήπια.
  • Ξενοδοχεία και μονάδες φιλοξενίας.
  • Κατοικίες όταν απαιτείται ελαφριά κατασκευή με προσθήκη καθ΄ ύψος.

Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία και μηχανικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να εγγυάται για την ποιότητα και τα αποτελέσματα των μεταλλικών κατασκευών της σε συνδυασμό πάντα με το χαμηλό κόστος για τους πελάτες μας.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πρωτοποριακές κατασκευές που αντέχουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Μέλημά μας η δημιουργία σχέσεων συνεργασίας που χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου.

Από την αρχική ανάθεση και την αναλυτική μελέτη έως την παράδοση του κτιρίου, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό για εκείνους.

Δεσμευόμαστε με πλήρη υπευθυνότητα για την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των συνεργατών μας και την άριστη εξυπηρέτησή τους.