ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΡΟΛΑ

Εγκαθιστούμε μηχανισμούς αυτοματοποίησης ρολών, έχοντας στη διάθεσή μας μεγάλη γκάμα με κεντρικά και πλάγια μοτέρ που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΟΤΕΡ
Κεντρικά μοτέρ ρολού Γαλλικής τεχνολογίας της εταιρείας SIMU για ρολά με άξονα ελατηρίων διαμέτρου Φ60 και έως 200 κιλά. Διατίθενται σε δύο μοντέλα.

Κεντρικά μοτέρ ρολού Ισπανικής τεχνολογίας της εταιρείας PUJOL για ρολά με άξονα ελατηρίων διαμέτρου Φ60 και Φ76 και έως 320 κιλά. Διατίθενται σε τέσσερα μοντέλα.

Όλα τα μοτέρ είναι απολύτως αξιόπιστα. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών κατασκευής τους εγγυάται την άριστη λειτουργία των τους. Διαθέτουν ενσωματωμένους τερματικούς διακόπτες, εύκολα ρυθμιζόμενους, που εξασφαλίζουν τον προγραμματισμό της κίνησης του ρολού. Παρέχουν την δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας σε περιπτώσεις ανάγκης με την χρήση ντίζας. Εξασφαλίζουν πλήρη ασφάλεια στο κλείδωμα του ρολού χάρη στο ειδικό ηλεκτρομαγνητικό φρένο.

Τοποθετούνται εύκολα και στα ήδη υπάρχοντα ρολά.

Λειτουργούν είτε από απόσταση με πομπό τεχνολογίας κυλιόμενου κωδικού προσφέροντας υψηλή ασφάλεια, είτε με την χρήση του κατάλληλου ανά περίπτωση μπουτόν, είτε με συνδυασμό και των δύο.

ΠΛΑΓΙΑ ΜΟΤΕΡ

Πλάγια μοτέρ ρολού Γαλλικής τεχνολογίας της εταιρείας SIMU και Γερμανικής τεχνολογίας της εταιρείας ELERO.

Χρησιμοποιούνται για την αυτοματοποίηση ρολών από 180kg έως και 700kg. Σε μεγάλα ρολά με άξονα TUBO διαμέτρου Ø139 έως Ø219 και με βιομηχανική χρήση.

Διατίθενται σε επτά μοντέλα. Με χρήση μονοφασικού και τριφασικού ρεύματος. Μοτέρ απολύτως αξιόπιστα με άριστη κατασκευή και τεχνολογία αιχμής με απεριόριστη χρήση.

Διαθέτουν ενσωματωμένο μειωτήρα χάρη στον οποίο παρέχετε πλήρη ασφάλεια τόσο στην αιφνίδια πτώση του ρολού όσο και στο πλήρη κλείδωμα του.

Παρέχουν standard την δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας με μανιβέλα ή extra με σύστημα παλάγκο.

Λειτουργούν είτε από απόσταση με πομπό τεχνολογίας κυλιόμενου κωδικού προσφέροντας υψηλή ασφάλεια, είτε με την χρήση του κατάλληλου ανά περίπτωση μπουτόν, είτε με συνδυασμό και των δύο.