ΡΟΛΑ ΔΙΚΤΥΩΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα Δικτυωτά Ρολά Ασφαλείας της ΚΑΤΕΕ κατασκευάζονται είτε από γαλβανιζέ σωλήνα Φ14mm είτε από μασίφ σίδερο Φ8mm. Για την εξασφάλιση σταθερότητας και στιβαρότητας του ρολλού χρησιμοποιούνται πάνω και κάτω φύλλα λαμαρίνας με 4 νεύρα. Το τελευταίο φύλλο (κατωκάσι) είναι ένα ειδικό προφίλ από ενισχυμένη λαμαρίνα πάχους 1,5mm στο οποίο παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης ειδικού προφίλ από PVC με διπλά φτερά (φούσκα) προσφέροντας μεγαλύτερη στεγανότητα.

Τυλίγονται σε ενισχυμένο γαλβανιζέ άξονα Φ60, Φ76 με ταμπούρο ή TUBΟ περιστρεφόμενο σε ρουλεμάν.

Λειτουργούν χειροκίνητα ή με ηλεκτρικό μηχανισμό ο οποίος είναι αθόρυβος, υψηλών προδιαγραφών της EU, με ηλεκτρόφρενο και χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Προσφέρονται και τηλεχειριζόμενα με ειδικό προγραμματισμένο κωδικό με μέθοδο κωδικών συνδυασμών ηλεκτρονικής κλειδαριάς. Επίσης μπορεί να γίνει και χρήση μπουτόν ή μπουτόν κλειδί.

Μπορούν να βαφούν ηλεκτροστατικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αφού προηγηθεί ειδική επεξεργασία καθαρισμού των ρολλών.

Αποτελούν ιδανική λύση για τράπεζες, χρυσοχοεία, φαρμακεία και άλλα καταστήματα.

Τα προϊόντα είναι:

Δικτυωτό Σωληνάκι Φ 14mmdiktywta_main2

Κατασκευάζεται πανελλαδικά μόνο από την ΚΑΤΕΕ, με γαλβανιζέ σωλήνα Φ14 x 1,2mm, που εγγυάται αντοχή στον χρόνο και στη χρήση και προστασία από την σκουριά χωρίς ανάγκη συντήρησης. Μοναδικό σε ασφάλεια λόγω του απαραβίαστου κρίκου σύνδεσης και της διαμέτρου (Φ14mm).


Δικτυωτό Μασίφ Φ 8mm

diktywta_mainΚατασκευάζεται από μασίφ σίδερο Φ8mm το οποίο μπορεί να γαλβανιστεί για μεγαλύτερη προστασία από την σκουριά. Διαθέτονται σε τρεις τύπους, μικρό, μεσαίο και μεγάλο «μάτι». Το ανάπτυγμα του «ματιού» είναι για το μικρό 4cm X 7cm, το μεσαίο 9cm X 12cm και το μεγάλο 11cm X 17cm.

Κατασκευάζεται από μασίφ σίδερο Φ8mm το οποίο μπορεί να γαλβανιστεί για μεγαλύτερη προστασία από την σκουριά. Διαθέτονται σε τρεις τύπους, μικρό, μεσαίο και μεγάλο «μάτι». Το ανάπτυγμα του «ματιού» είναι για το μικρό 4cm X 7cm, το μεσαίο 9cm X 12cm και το μεγάλο 11cm X 17cm.

Παραδείγματα Εφαρμογής: